Assassin’s Creed Odyssey 🎼 Kom in och lĂ€s vĂ„r nya recension

Assassin’s Creed Odyssey 🎼 Kom in och lĂ€s vĂ„r nya recension

Assassin’s Creed Odyssey – Heta nyheter. Ett mycket populĂ€rt iGaming spel

Assassin’s Creed Odyssey Ă€r ett actionrollspelspel frĂ„n Ubisoft Quebec. Det Ă€r den 11:e stora uppdateringen i Assassin’s Creed-serien. Spelet tar dig tull Ă„r 431 f.Kr. dĂ€r det utspelas ett fiktivt kring mellan Aten och Sparta. Som spelare fĂ„r man vĂ€lja att vara en manlig eller kvinnlig legosoldat. Spelet kom i slutet av förra Ă„ret pĂ„ spelstationerna PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch, samt Microsoft Windows. TyvĂ€rr gĂ„r det bara att spela detta online spel med Nintendo Switch i Japan. Det Ă€r inte ett VR-spel, men det kan hĂ€nda att det dyker upp ett sĂ„dant med kommande uppdateringar.

Assassin’s Creed Odyssey

Spela detta onlinespel om du kĂ€nner dig attraherad av spelets hĂ€ftiga tema. Du kan rĂ€kna med en vid och öppen vĂ€rld fulladdad med intressanta berĂ€ttelser, strider, fantastisk grafik och komplexa karaktĂ€rer. Om de lanserar ett VR spel i framtiden sĂ„ kommer vi absolut att slĂ€nga in det i spelstationen, för Ubisoft har fĂ„ngat vĂ„rt intresse ordentligt med Assassin’s Creed Odyssey. Om du vill spela kontantspel – gĂ„ till webbplatsen https://wyrmspel.com/online-casino/betsafe/

Vissa iGaming spel fĂ„r kritik rent generellt om de anses vara ”grinding”, det vill sĂ€ga att det förekommer för mycket repetition Det brukar ofta bli vĂ€ldigt tydligt i början av spelet, dĂ„ man fĂ„r jobba upp sig lite för att komma upp till en viss nivĂ„. Assassin’s Creed Odyssey har ocksĂ„ fĂ„tt denna typ av kritik, men vi anser det vara nödvĂ€ndigt för spelets utveckling att det krĂ€vs en viss mĂ€ngd förarbete. NĂ€r man vĂ€l belönas med en ny skill (nivĂ„erna Ă€r hunter, warrior, assasin), sĂ„ tar spelet verkligen fart.

Flera nya i Assassin’s Creed Odyssey

Serien har nu tio Är pÄ nacken och det Àr imponerande att Ubisoft lyckats leverera ett spel som kÀnns sÄ frÀscht och uppdaterat. Det bjuder pÄ nya sÀtt att kommunicera pÄ, vilket ger det en personlig och unik touch. NÀr det Àr dags för strid kan man styra pilens bana, göra en spartansk spark och andra speciella talanger som blir tillgÀngliga allt efter spelets gÄng. Om man lyckas ducka eller parera korrekt sÄ saktar tiden ner ett kort tag, sÄ att man har möjlighet att pricka in ett par extra skadliga slag. Det gÀller att vara smart i strid eftersom man förbrukar sitt adrenalin pÄ stridsfÀltet.

NÀr du spelar kommer du mÀrka fler förÀndringar pÄ bÄde utrustning och specialförmÄgor, som nya svÀrd, dolkar, hjÀlmar, handskar och andra nödvÀndiga accessoarer som alla varierar i sin stryka, det vill sÀga hur stor inverkan de har pÄ spelarens kraft och hÀlsa. Man kan se vilken nivÄ de ligger pÄ och ha full koll pÄ vad som sker. Varje komponent av utrustningen kommer ocksÄ med en bonusfunktion, som varierar beroende pÄ vilken nivÄ man ligger pÄ. Och det Àr ju logiskt, eftersom en lönnmördare behöver ha helt andra fÀrdigheter Àn en jÀgare.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att det hĂ€r Ă€r en stor uppgradering frĂ„n företrĂ€daren Assassin’s Creed Origins, som kom ut i 2017. SpelkĂ€nslan Ă€r mer utvecklad och bjuder pĂ„ en spelupplevelse pĂ„ en helt ny nivĂ„. VĂ€rlden i Odyssey Ă€r dessutom 62% större Ă€n Origins, vilket betyder att det finns mycket större möjligheter för expansion.

InlĂ€gget Assassin’s Creed Odyssey 🎼 Kom in och lĂ€s vĂ„r nya recension dök först upp pĂ„ Bettips.se.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *