Att betta med Bitcoin och andra nyttiga tips!

Att betta med Bitcoin och andra nyttiga tips!

Visste du att du kan betta med Bitcoin? Det är sant! Det funkar oftast inte direkt vid uttag och insättning när du ska spela. Utan istället funkar det när du använder dig av så kallade E-plånböcker som du enkelt kan registrera dig hos online. Här kan du läsa om hur du kan betta med bitcoin och vad du bör tänka på när du ska göra det.

Det finns som sagt inte så många bettingsidor som har bitcoin som direkt betalningsmetod. I alla fall inga seriösa sajter. Så stöter du på en som gör det, kolla en extra gång så att det är en säker sida och inga konstigheter.

1. Skaffa en E-plånbok
Till exempel kan du använda dig av Neteller eller Skrill som båda två är E-plånböcker. Om vi tar Neteller som exempel; du kan gratis gå in och registrera ett konto och sedan sätta över dina Bitcoins där. När du har ett overifierat konto kan du bara sätta in Bitcoins upp till en finns gräns, som i dagsläget ligger på cirka 4000 kr. Om du däremot verifierar kontot kan du sätta in betydligt mycket mer.

2. Börja betta med Bitcoin
När du sedan satt in dina pengar är det dags att börja spela med dem. Se först till att sidan du vill betta på accepterar Neteller eller Skrill. För att sedan föra över pengar väljer du insättning och sedan på listan med betalningsmetoder väljer du Neteller eller Skrill. Följ sedan instruktionerna för insättningen. Du kommer att behöva uppge mailadressen du registrerat för din E-plånbok och den säkerhetskod du använt där.

3. Göra ett uttag
När du använder en E-plånbok som insättningsmetod kan du även göra uttag till det kontot också. Det fungerar alldeles utmärkt och brukar ta ungefär 12 timmar.

Bitcoin-tips

Om du bestämmer dig för att betta med Bitcoin antar vi att du hållit på med Bitcoin ett tag nu. Därför ska vi passa på att ge dig extra tips som du kan använda dig av under din Bitcoin-resa.

1. Håll koll på Bitcoins index men sitt stilla i båten. Så här: Bitcoin svänger hejvilt hela tiden men den övergripande statistiken har ändå pekat stadigt uppåt sedan det hela började. Se Bitcoin som en långsiktig investering

2. Ta hjälp av kryptobotar om du vill. Det har kommit en mängd olika programvaror som köper och säljer Bitcoin åt dig. Se bara till att du läser på om dem innan så att det inte sker något fuffens där heller. Här kan du till exempel läsa en Bitcoin evolution recension.

3. Ge bort Bitcoin i julklapp! Visste du att du kan ge bort Bitcoin i julklapp? I din E-plånbok kan du oftast hitta instruktioner och skicka Bitcoins med fina julkort!

Inlägget Att betta med Bitcoin och andra nyttiga tips! dök först upp på Bettips.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *