E-sport: bettingtips för CS:GO

E-sport: bettingtips för CS:GO

Counter-Strike är ett populärt spel som är nummer ett inom e-sport. Det unika lagbaserade spelet blandar action med ett strategiskt djup vilket gör att det är lätt att lära sig, men svårt att behärska.

Även åskådare som tittar på spelet för första gången brukar uppskatta den tekniska kunskapen som krävs för att vinna, men det är bara riktiga experter som förstår vilka färdigheter som gör att ett lag segrar över ett annat. Om du är ny inom betting på e-sport är CS:GO definitivt ett av de bästa spelen att börja med.

Varje CS-match består av två halvor med femton rundor i vardera halva. Ett lag spelar som kontraterrorister och det andra som terrorister, sedan byter de sidor vid halvtid. Målet är att vinna sexton omgångar totalt. Dynamiken, tillsammans med det faktum att det är lätt att förstå reglerna, har bidragit till spelets popularitet. Det krävs mekanisk färdighet, men eftersom positionering är a och o för att man ska kunna överleva krävs det även strategiskt tänkande.

Satsa för att vinna på CS:GO

Hur bettar man på Counter-Strike på ett sätt som ger vinst? Det är inte alltid så lätt, inte minst för att till och med professionella spelare nästan aldrig bryter 60 procent marginal. Vi har dock lite användbara tips som du kan ha i åtanke när du ska satsa nästa gång.

Varje karta är olik

Spelfältet är inte alltid likadant, till skillnad från i andra e-sporter. Vissa lag har en tendens att föredra specifika kartor och om du förstår hur de olika lagen kartlägger spelet kan du göra mycket bättre satsningar inom Counter-Strike.

Rivalitet är bets med hög risk och hög vinst
Alla vill ta ner sitt lands topplag en pinne eller två och varje spel som topplaget har spelat kommer att studeras in i minsta detalj av de andra lagens coacher. Det är dock mycket vanligt att topplaget inte analyserar sina lokala motståndare. Om du har en bra förståelse om specifika rivaler kan det ge goda förutsättningar när du placerar dina bets.

Turneringens format
Om turneringen är enklare och har lägre prestige finns det en större chans att något oförutsägbart kommer att hända. Satsar du på en underdog som bara behöver vinna bäst-av-ett för att du ska få vinst är det mycket bättre än om du måste slå det bättre laget två av tre gånger. Håll reda på hur turneringen är upplagd för att veta hur du lägger bäst bets.

Mentala förutsättningar
CS:GO-matcher är långa och krävande. Kan du inte återhämta dig efter att ha förlorat sex rundor i rad är du körd. Att förstå vilka lag som har en vana att komma tillbaka stort och vilka spelare som brukar gå under vid stress ger en stor fördel när du bettar.

Inlägget E-sport: bettingtips för CS:GO dök först upp på Bettips.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *