Han vill bli nummer ett i världen

Han vill bli nummer ett i världen

Det unga stjärnskottet Stefanos Tsitsipas vill bli nummer ett i världen och den unga talangen tror att han kan nå sitt mål.

Den grekiska stjärnan, som bara 20 år gammal, har redan klättrat till nummer åtta på världsrankingen. Han har haft fina framgångar i år och gick hela vägen till semifinal i årets Australian Open som avgjordes i januari, det är hans bästa prestation i en Grand Slam turnering hittills. Tsitsipas poängterar att han siktar högre: “Jag hade en mycket bra upplevelse men det är bara början och inte slutet, så jag vill vinna mer.”

Tsitsipas vann sin första titel på ATP-Touren i Stockholms Open i fjol och vann sin andra titel i Frankrike i februari. Han förlorade nyligen mot Roger Federer i finalen i Dubai Championships. Det är Federer, Novak Djokovic och Rafael Nadal som Stefanos behöver vinna över för att slå sig in i den absoluta toppen. Han har sagt att hans framgång hittills på touren har gett honom längtan efter mer och hans mål är som sagt att bli nummer ett i världen. Han har sagt: “Ja, självklart, varje dag tror jag att jag kommer bli nr. 1. När du är i den position jag är nu, har du en stor möjlighet att komma närmare toppen. Så du måste ta det.”

Tsitsipas har sagt att han var avslappnad under Australian Open i Melbourne i början av året där han slog Federer på väg till semifinalplasten mot Nadal.

Tsitsipas nådde bara andra omgången i Franska Öppna förra året och inför årets turnering i Paris som startar om några veckor betalar han makalösa 34,00 gånger pengerna om han vinner turneringen, där försvarande mästare Nadal kan spelas som vinnare till oddset 1,90.

Stefanos gjorde det bra på Wimbledon förra året och gick hela vägen till åttondelsfinal innan han förlorade mot John Isner och prissätts till det fina oddset 26,00 för att vinna titeln i år medan Isner betalar 51,00 gånger pengarna och Djokovic kan spelas till oddset 2,62.

Spela nu!

Oddsen hämtade 2019-04-16,  kl 16:15

18+, villkor tillämpas. BeGambleAware

Inlägget Han vill bli nummer ett i världen dök först upp på Bettips.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *