Hur kan man tjäna pengar på gaming

Hur kan man tjäna pengar på gaming

Gaming blir allt större och det finns ofantligt mycket pengar involverat. Som tur är så finns det också många olika möjligheter för dig att tjäna pengar på det, oavsett om du själv är en gamer, föredrar betting eller om du kanske har helt andra intressen.

I denna artikel går vi igenom de vanligare sätten att tjäna pengar på, vad du bör tänka på och vad som krävs för att kunna tjäna pengar på det. Det finns såklart ännu fler sätt att tjäna pengar på gaming, men dessa är de större och vanligare metoderna där det redan finns möjligheter att komma in i det.

Tjäna pengar på skins

Om du spelar CSGO skins så finns det goda möjligheter att tjäna pengar på det. I spelet går det att få tag i skins, grafik som gör att ens vapen ser annorlunda ut. Dessa kan faktiskt vara värda en hel del och det finns till och med skins som går på flera tusen.

För att få dessa måste man vinna dem, vinna lootlådor med dessa i eller byta dem med andra spelare. Får man sedan tag i dessa kan man sälja dem till andra spelare. Det finns flera olika sätt att göra det på men Skinwallet är en av de bättre metoderna. Du kan då ta ut pengarna enkelt och kan väldigt lätt börja sälja av dina skins som du samlat på dig.

E-sport

Om du är väldigt bra på vissa spel går det faktiskt att vinna pengar på dem. E-sport är ofta kännetecknat genom enorma turneringar där flera miljoner delas ut till vinnarna. Det här stämmer visserligen, men du kan också delta i mindre turneringar. Det är därför esports csgo-bettingtips alltid är praktiska när du behöver dem.

Dessa hålls oftast direkt över nätet och du behöver då inte oroa dig för huruvida du är en stor och känd spelare eller inte. Det finns gott om tävlingar för nybörjare och mindre kända spelare.

Genom att delta i dessa kan du också vinna pengar och andra saker. Det handlar sällan om enorma belopp, men det kan vara värt det för den som uppskattar spelen och vill prova på sina färdigheter.

Betting på e-sport

Om du själv inte är en gamer kan du istället satsa pengar på olika turneringar. Det finns gott om turneringar som hålls året om och det finns en hel del pengar att tjäna här om du kan mycket om e-sport.

Det man bör göra sig insatt i är vilka spelare och lag man ska hålla ögonen på, vilka spel som är aktuella och dylikt. Vanligast är att man satsar på ett specifikt spel eller två, gärna ett som man själv tycker är intressant och som man kan en del om. Det här gör det också enklare att se på matcherna medan du satsar dina pengar.

Streaming

Om du inte vill spela i tävlingar och inte heller vill satsa pengar på dem, kan du istället bli en streamer. Det här är i grunden någon som sänder sig live medan de spelar något. Det går såklart också att spela in sig i förhand, så som många på YouTube gör.

Men genom streamingplattformar kan du också sända live medan du kör något och det finns då inget tvång på att man måste vara en expert på spelet. Många har lyckats bli kända för sin humor, eller rentav hur dåliga de är på spelen som körs.

Det här är perfekt om man gillar att prata med andra. Det skadar inte att ha ett gott sinne för humor, inte minst då man måste vara en aning rolig för att lyckas underhålla hundratals eller tusentals olika tittare. Det här är något man däremot kan lära sig med tiden och det är sällan streamers är populära i början när de fortfarande vänjer sig.

Inlägget Hur kan man tjäna pengar på gaming dök först upp på Bettips.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *