SHL-premiär på gång

SHL-premiär på gång

Förra säsongen är sedan länge över och väntan på årets uppstart av SHL har varit lång och oviss. Men snart så är väntan över, redan i Augusti kan vi se flera av favoritlagen drabbas samman i ett gäng träningsmatcher. Förhoppningarna är som vanligt höga bland fansen och vi väntar med spänning på att första nedsläppet ska se. Här tänkte vi kika inför uppstarten bland favoriterna och vad vi tror om den kommande säsongens vinstchanser.

Spännande övergångar

Under silly season har vi sett ett gäng intressanta spelarövergångar, det blir intressant att se om de tänkta bitarna faller på plats för sportcheferna och vilka som får ligga i topp på poängfronten. Det lag som kanske tappat viktigast pjäser är Rögle. Rögle som gjorde riktigt bra ifrån sig förra året och slutade på en tredjeplacering i tabellen. De har blivit av med 6 spelare denna sommaren och det är inga små namn som måste ersättas, målvakten Roma Will och Dominik Bokk är en av dessa som har fått nya uppdrag. Luleå har även de vart inblandade i mycket intressant denna vår och sommar. Se till exempel värvningarna av Victor Berglund och Linus Klasen. Bröderna Westerholm har även hittat tillbaks till Sverige, efter en sejour i Finland. Nästa år blir det Malmö man kallar hem. Ovanligt få spelare har plockats upp av NHL och kanske får vi som ett resultat av detta se lite högre klass i vinter, vi hoppas iallafall. För en mer djupgående insyn i silly season rekommenderar Svenska Fans, vilka som alltid är på hugget.

Vad tror vi?

Ja vad tror vi egentligen inför denna säsong av SHL? Det är mycket som är oklart och frågan är hur spelarna påverkats av den förra kortare säsongen, är man tillbaka taggade till tänderna eller har kanske latmasken hunnit smyga fram under den lite längre sommaren. Ett lag som rustat extra mycket är Luleå som med 5 nyvärvningar bygger vidare på sitt lag, de hade toppform förra året och slutade 1a i tabellen, med dessa värvningar tror vi de kan gå starkt ännu en säsong. Tror du likt oss att Luleå återfinns i toppen även denna säsong är oddsen 5.50 för Luleå som vinnare.

HV71 har inför säsongen blivit av med väldigt många spelare och gjort om i truppen, läge för egna produkter att kliva fram kanske? Det kan bära eller brista med så stora förändringar i laget och frågan är om de hinner spela ihop sig lagom till starten. Med odds hos Hajper som ger 3.40 gånger pengarna i den inledande omgången kan det vara intressant att chansa. De erbjuder även odds på ditt favoritlag i SHL.

Låt bästa lag vinna

Med det sagt kan vi bara hoppas på att säsongen kommer igång utan trubbel och problem. Många är vi som väntar in hockeyn med höga förhoppningar, hockeyfansen är dem bästa i Sverige och med det tidiga avslutet på förra säsongen kan vi vara säkra på fin uppslutning bakom klubbarna denna säsong. Något som kan komma att synas på isen är den extra långa försäsongen. På Frölundas hemsida kan man läsa hur det ser ut i Göteborg hos Frölunda. Det finns verkligen ingen anledning för lagen att inte vara i sitt livs from inför SHLs nedsläpp den 19e September!

Inlägget SHL-premiär på gång dök först upp på Bettips.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *