Speltipsen som slår allt

Speltipsen som slår allt

”Allt fler spelar i Sverige, vi på click2-win kan sportsbetting bättre än alla. Vi ger kunderna en otrolig edge då vi har god kontakt med spelare och tränare i en mängd olika ligor i världen” säger en av rekarna.

Vi har dialoger igång med de flesta spelbolag kring samarbeten, men många tvekar då de ser vilka resultat vi gör på tipsen. Vårt ROI (return of investment) är sinnesjukt säger David Eriksson som är marknadschef.

I förra veckan så hörde en kund av sig och tackade oss.

Han hade satt in sju tusen kr på Pinnacle 1 feb. En månad senare plockade han ut tjugofem tusen och lät sju tusen ligga kvar på kontot. En månad senare gjorde han om samma sak igen!

Det är ett otroligt snitt med tanke på att han aldrig satsade mer än 5-10% av sin rulle på ett enskilt spel. När man får sådana samtal mår man bra.

Appen har haft några tusen nedladdningar hittills. Köper alla spel?

Nej, i början är det många som tvekar. Framförallt vet de inte vilket paket de ska välja. Vi har olika paket för olika plånböcker. Nu kör vi en provotid där man kan få de flesta spelen gratts i två veckor, med koden winner. På så sätt får vi bevisa vår talang innan man betalar en krona.

Är appen bara för storspelare?

Nej. Vi har en mängd storspelare som bettar för hundra-tusentals kunder om dagen, men majoriteten av kunderna omsätter några tusenlappar i veckan. Det är för dessa vi gör som mest nytta också. Vi kan ärligt talat ge dem frihet att vara lediga om dagarna. Det enda de behöver är en bra startkassa, och att lära sig att inte spela för hårt. Kan man snitta 5-10 units om dagen är det bra.  Folk har en tendens att ha så bråttom i spel.  Låt pengarna på spelkontot växa i lugn o ro. Därefter kan du plocka ut din lön därifrån.

Vad är units?

Ett sätt att räkna. Det förenklar att räkna om du gått plus eller minus på ditt spelande. Värdet på dina units kommer öka i takt med att din kassa växer. Men många börjar nog med units på ca 100kr och en kassa på ca 5000 kr. När vi då skriver att du ska satsa 7 units på ett spel så vet du är det är 700kr.

Vart är Click2-win om 3 år?

Samma ställe som nu. Vi ska se till att våra kunder kan leva på sitt spelande, och våra kunder blir fler och fler för varje dag.

Ladda ner appen på Appstore HÄR eller på Google play HÄR och prova tipsen gratis några veckor med promokod : winner

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *