Vinnarfavoriter för Super Bowl LIII

Vinnarfavoriter för Super Bowl LIII

Super Bowl har knappt avslutats innan det är dags att tänka på nästa års supermatch. Det är aldrig för tidigt att börja planera oddsen inför nästa Super Bowl och att följa med lagens utveckling under året är ett måste för lyckade odds. Här är en gissning om vilka resultat som kan förväntas:

5. San Francisco 49ers 50/1

San Francisco 49ers har tappat lite på grund av Kyle Shanahan skador de två första säsongerna, men snart kommer han få 16 matcher och en möjlighet att ta reda på vad Jimmy Garoppolo kan göra. Hans lag tävlar mot C.J Beathard och Nick Mullen på kvartsback trots skador i alla led. Om lagets hälsa förbättras under 2019 kanske de kan leverera till den hype som ledde till att många satsade på dem under säsongen 2018.

4. New York Jets 80/1

New York Jets kommer inte att vinna Super Bowl LIV, men de har en bra quarterback i högrankade Sam Darnold. Adam Gase kan också vara en kandidat till att styra om laget som en Doug Pedersen, Sean McVay eller Matt Nagy. Det känns som att hans lag överpresterade i Miami trots att de låg i underläge på grund av en skadad quarterback. New York Jets kan bli matchens wild-card.

3. New England Patriots 8/1

De försvarande mästarna förtjänar åtminstone att vara medfavoriter. Att de kommer att nå slutspelet och vara med i titelmatchen är en självklarhet eftersom det händer varje år. Om du tar dem på 8 till 1 bör du ha en chans på vinstsäkring för två spel om de kommer till AFC Championship Game, vilket de har gjort åtta år på raken.

2. Philadelphia Eagles 20/1

Förra årets Super Bowl-vinnare ligger direkt efter det här årets vinnare. Eagles kan definitivt vinna en Super Bowl, även om de använder sin quarterback-reserv. Om Carson Wents får tillbaka hälsan den här säsongen är deras chanser att komma tillbaka till slutspelen stora. Faktumet att de har samma odds som Cleveland Browns är otroligt, med tanke på att de sistnämnda inte har vunnit mer än en match på två år.

1. Jacksonville Jaguars 40/1

Jacksonville Jaguars spelade hårt mot Patriots under fjolårets  AFC Championship Game. Många valde dem som vinnarna under Super Bowl 2019, men de hade en förfärlig starter quarterback. Om de kan fixa det problemet genom att värva Nick Foles eller en annan quarterback kan det lösas. Oavsett vem laget väljer kommer det vara en uppgradering av Bortles.  Jacksonville Jaguars försvar borde vara tillbaka på topp nästa säsong, så de kommer definitivt att vara en favorit.

Super Bowl LIII

För att lägga rätt odds kan det vara intressant att analysera Super Bowl LIII. Det var en jämn match mellan American Football Conference, New England Patriots och Los Angeles Rams. New England Patriots slog Los Angeles Rams med 13-3 i en match som blev den mest poängfattiga i historien. Försvaren från båda lagen åstadkom flera avgörande spel och lyckades hålla motståndaren från målområdet. Den sista quartern blev matchens viktigaste när Patriots runningback Sony Michel sprang in matchens första touchdown. Patriots efterlängtade revansch efter förra årets finalförlust mot Philadelphia Eagles kom till slut med vinsten 13-3. Tom Brady vann därmed sin sjätte titel i NFL, men MVP blev Julian Edelman som tog 10 passningar för 141 yards.

Den skandalomsusade spelaren Josh Gordon satt vid sidan av matchen. Han var en av de mest talangfulla spelarna i New England Patriots, men har flera gånger stängts av för missbruk av cannabis. CBD-olja undersöks just nu för sina hälsoeffekter som kan hjälpa NFL-spelare med smärtlindring samt som antiinflammatorisk medicin. Flera NFL-spelare ställer sig bakom användningen av CBD-olja, men i Josh Gordons fall handlade droganvändandet om marijuana med THC. Josh Gordon har nyligen meddelat att han kommer att sluta med fotbollen under en period för att fokusera på sin psykiska hälsa. Ryktet går även att en av lagets stora profiler Rob Gronkowski kan ha gjort sin sista match på grund av stora skador som har uppstått under karriären.

Inlägget Vinnarfavoriter för Super Bowl LIII dök först upp på Bettips.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *