Zlatan är för bra för Allsvenskan men grejar han EM?

Zlatan är för bra för Allsvenskan men grejar han EM?

Zlatan har bestämt sig för sin nya klubb men det blir inte Malmö, han är inte intresserad av och menar att han är för bra för Allsvenskan. Men hur bra är egentligen Zlatan idag? Det här är en fråga som du vill ställa dig om du tänker ge dig på fotboll betting på William Hill och lägga en slant på EM 2016.

Zlatans form och Sveriges chanser i EM

Själv säger Zlatan att han är på topp och det kan ju förstås båda gott inför kommande matcher, men han säger också att han inte vill sluta på topp vilket alltså kan innebära att vi får se honom fortsätta trots att han inte längre har lika mycket att ge. Med den mannens goda självförtroende så kan det vara svårt att veta precis när han börjar dala på riktigt.

Men Zlatan kan förstås inte själv bära Sverige hela vägen till guldet, och det vore löjligt att hänga hela framgången eller misslyckandet på honom. Det finns fler bra spelare i laget och även om Albin Ekdal skadade sig i början av maj så kommer han med största sannolikhet bli en spelare att räkna med i Frankrike.

Betta inte på Sverige!

Men om du ska betta på EM 2016 så är Sverige knappast ett bra val. Det är fler som tror på Spanien, Tyskland och på värdlandet Frankrike. Zlatan må vara i perfekt form, mentalt och fysiskt, men med flera skadade lagkamrater så kan vi inte förvänta oss medalj så kör på ett säkrare val och håll sedan tummarna för att vi åtminstone tar oss till den övre halvan.

Inlägget Zlatan är för bra för Allsvenskan men grejar han EM? dök först upp på Bettips.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *