De största skrällarna från OS!

De största skrällarna från OS!

Trots låga tittarsiffror och störig tidsskillnad så har detta års OS i Rio varit ett fantastiskt evenemang, framförallt om man tänker på vilka otroliga skrällar som skapade stora problem för alla bookies där ute.

Och även om Sverige bara plockade på sitt ett par guldmedaljer så fanns det mängder av underhållning för alla som älskar att betta på sport, inte minst då med tanke på alla skrällar!

Den silvermedalj som Sverige förtjänade i damfotbollen var en välbehövlig seger efter det manliga lagets dåliga prestation under EM tidigare i sommar. Trots att de förlorade mot Tyskland i finalen så låg de svenska damerna bakom en av de största skrällarna när de slog USA efter en nervkittlande straffläggning i kvartsfinalen.

Det är ofta när de mindre nationerna vinner en medalj som saker och ting blir riktigt intressant. Att se hur Fijis lag vinner sitt lands första guldmedalj någonsin i rugby-tävlingarna var en påminnelse om vad detta episka sportevenemang verkligen handlar om.

Och vem kan glömma Singapores guldmedaljör Joseph Schooling som lyckades slå sin barndomshjälte Michael Phelps i 100m fjärilsim. Det visade sig vara ännu en anledning varför du alltid bör hålla ett öga på oddsen, vilka kan hittas online på Betway.com, så att du kan få till ett par imponerande vinster när nästa stora sportskräll händer!

Det pågick även ett par andra underliga företeelser under OS 2016, som exempelvis Storbritanniens märkligt imponerande form och konstiga historier om det amerikanska simningslagets nätter i Rio.

Men det är alltid på arenorna som det mest minnesvärda händer. Usain Bolt lyckades ännu en gång leverera ett atletiskt mästerverk, och den tjeckiska duon Lucie Safarova och Barbora Strycova lyckades slå Williams-systrarna i första rundan av kvinnornas dubblar i tennis, vilket visade sig vara en av de mest otroliga händelserna under hela OS.

En annan skräll skedde i kvinnornas 5-mil, där Vivian Cheruiyot chockerade favoriten Almaz Ayana med en oförglömlig prestation när hon plockade upp ännu ett guld för Kenya i denna uthållighetssgren.

Och vem kan glömma när den 112-rankade judostjärnan Mathews Punza från Zambia lyckades slå högrankade Golan Pollack från Israel på ett sätt som chockerade alla som tittade på och bevisade en gång för alla att allt är möjligt när det kommer till de Olympiska Spelen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *