Hur du vinner stort

Hur du vinner stort

Något som garanterat ökar dina vinstodds när du spelar är kunskap och färdighet. Att veta rätt saker och att vara bra på spelet kommer garanterat öka dina vinstchanser. Som med alla bets finns det aldrig några garantier, men du kan alltid göra allt det du kan för att oddsen ska vara på din sida.

Roulette har länge varit ett populärt spel. Det går ut på att du väljer nummer och sen hoppas på att slumpen gör så att kulan hamnar på ditt val. Du kan dock göra ett par saker för att se till så att turen är mer på din sida. En sak är att du dubblar ditt bet varje gång du förlorar. Eftersom Roulette i princip är 50/50 så bör du under en tillräckligt lång tidsperiod gå jämnt ut om du fördubblar din insats för att få tillbaka dina förluster. Självklart finns det dock inga garantier för att detta ska fungera. Detta kan enklare göras i ett Roulette-spel med låga minimum-bets och höga max-bets. Att lägga en liten summa på svart eller vitt, udda eller jämnt, 1-18 eller 19-36 kan också hjälpa dig att vinna eftersom ett av dessa resultat har hög sannolikhet att uppnås varje gång Roulette-hjulet snurrar. En annan sak du kan göra är att öka dina bets med en liten summa varje gång du förlorar om du vill ligga lite mer på den säkra sidan.

Fibonacci-strategin är en annan metod där du adderar ditt föregående bet till ditt nästa bet. Detta kan hjälpa dig att tjäna pengar även om du har fler förluster än vinster. Du kan dock förlora mycket mer om du använder dig av denna metod för länge. Det finns också Bond-strategin där du lägger 70% på 19 till 36, 25% på siffrorna 13-16 och sen resterande på 0. Detta bör resultera i att du har en hög vinstchans men att du kan förlora mycket på en gång om kulan hamnar på resterande nummer. Oavsett vilken stil du gillar bäst kan du gå till sidor som Sverige Automaten för att testa på de olika Roulette-strategierna.

Oddsen att vinna på lotto är väldigt låg, så många erfarna spelare undviker dem eftersom man inte har någon kontroll över utfallet när det endast är slumpen som styr. Om du ändå gillar lotto finns det lite du kan göra för att göra det lättare för dig. Det första du kan göra är att låta en dator välja nummer åt dig. Ett lotto avgörs av en slumptalsgenerator, vilket gör dess resultat helt styrda av slumpen, så det är bättre att använda sig av nummer som väljs av en dator än att välja nummer själv eftersom människor är dåliga på att välja slumpartat.

En annan sak som kan hjälpa dig vinna är att slå samman dina resurser. Om du har många människor som köper lotter vinner du förvisso mindre, men det innebär också att du spenderar mindre. Det ökar även oddsen för att vinna eftersom ni har fler lotter. Det är en bra idé att ha ett ordentligt kontrakt på plats ifall ni har turen på er sida och faktiskt vinner.

En sak man bör undvika är att hålla koll på nummer som ofta dyker upp. Lotterier är helt slumpmässiga så bara för att ett nummer dyker upp ofta innebär inte det att det är större chans att det kommer dyka upp igen, och vice versa. Att välja samma nummer varje gång fungerar på samma sätt – det spelar ingen roll. Wheeling är en annan teknik där du köper ett flertal biljetter med en bestämd spridning av nummer, men inte heller detta ger dig några fördelar förutom att du köpt fler lotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *