Söndagens Europatipsförslag

Match 4: Suveräna Trelleborg kör över det mesta. Laget kommer att bli överstreckat men det är inte så mycket att göra åt. För Oskarshamn handlar det nog mest om att hålla siffrorna på en respektabel nivå.

Match 8: Viking har ett mycket bättre lag än Sarpsborg. Kommer dessutom från en straffseger i cupen, vilket alltid ger en extra boost i självförtroende. Jag provar utöver detta ett minusspel på Viking som betalar ca 1,95

Match 9: Kupongens stora ångestmöte. Bägge lagen är besvikna över sina tabellägen och bägge lagen är rädda för att förlora. Lär knappast bli något skönspel och krysset känns på förhand väldigt prisvärt då det lär hamna någonstans kring 25%. En riktigt fin spik! Provar även ett resultatspel som på 1-1 till 7,50 gånger degen.

Match 11: RoPS (Rovaniemi) har två matcher mindre spelade än serieledande HJK. Två segrar där och det är jämnare än på länge i Finland. Jag tror dem tar chansen så dem spelmässigt är på en helt annan nivå än Jaro.

Match 12: Dagens drag! Mariehamn är inget lag för Europa, däremot möter man på söndag Helsingfors (Daniel Örlund vaktar kassen) som för tillfället spelar bedrövlig fotboll. Ingenting stämmer för laget och endast tre poäng på de fem senaste matcherna. En ruskigt rolig spik till ca 28%.

 

Source: New feed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *